Новини та акції / Новини / Відклична кампанія

2021-05-18

Відклична кампанія

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!

Автомобільна промисловість стикається з безпрецедентним викликом у відкли - канні та заміні мільйонів подушок безпеки TAKATA: (загалом 9 автовиробників, 97 моделей автомобілів, близько 1,3 мільйона одиниць (станом на кінець 2018 року) починаючи з 1990 року виробництва).


Захист і безпека водіїв та пасажирів в транспортних засобах Honda є нашою головною турботою, і ми настійно закликаємо всіх власників авто, які зазнали впливу, негайно звернутися для проведення кампанії з заміни подушок безпеки Takata Airbags.

Небезпека для Вас і Ваших пасажирів:

У випадку зіткнення, коли подушка безпеки розгортається, її газогенеруюча частина може створити надмірний внутрішній тиск. В результаті металевий корпус газогенератора може розірватись з викидом уламків, що можуть потрапити в салон авто. Це може призвести до серйозної травми або до найгіршого випадку – смертельних поранень.

Що Вам потрібно робити далі:

  • Будь ласка, перевірте, чи Ваше авто підпадає під відповідну відкличну кампанію.
  • Ви можете самостійно це перевірити в розділі Перевірка авто оn-line або звернувшись з запитом до будь-якого авторизованого дилера Honda.
  • У разі підтвердження, негайно зверніться до найближчого дилера Honda для запису на заміну необхідних компонентів.
  • Всі роботи в рамках відкличної кампанії виконуються авторизованими дилерами БЕЗКОШТОВНО.

Ми приносимо вибачення нашим клієнтіам за будь-які незручності, яких вони можуть зазнати в результаті цієї проблеми.

Що буде зроблено дилером Honda:

Як тільки ваш автомобіль буде переданий до дилерського центру, його спеціалісти встановлять модифікований газогенератор в модуль подушки безпеки. Ці роботи займуть близько 1 години і будуть виконані безкоштовно.

До уваги власників авто Honda, придбаних за межами України:

На нашому сайті On-line перевірка щодо відкличних кампаній за ідентифікаційним номером (VIN) можлива тільки для втомобілів, які придбані в дилерській мережі Honda в Україні. Разом з тим, якщо Ваш автомобіль потребує проведення відкличної кампанії з заміни подушок безпеки Takata Airbags, будь-який авторизований дилер в Україні БЕЗКОШТОВНО виконає необхідні роботи на Вашому авто. Для перевірки такої потреби, будь ласка, зверніться з окремим запитом до найближчого дилера Honda.

Дізнавайтесь першими про найкращі пропозиції від офіційного дилера Honda «Юме Авто Центр»